Wollen plaids zijn het hele jaar door onmisbaar.

Artikel 8 van 13

Wollen plaids zijn het hele jaar door onmisbaar. Je kunt ze zowel binnen als buiten goed gebruiken. Wanneer het warm is geven wollen plaids verkoeling en wanneer het heel koud is zorgen ze voor warmte en geborgenheid. Een absolute musthave dus! Wij zetten de voordelen van wollen plaids en vachten voor je op een rijtje.

Veelzijdige eigenschappen van wol 

Wol bezit veelzijdige eigenschappen. Wol isoleert, neemt gemakkelijk vocht op, is elastisch en water- en vuilafstotend. Daarnaast beschikt wol over een antibacteriële werking en beschermt wol tegen UV-straling. Wol is natuurlijk en duurzaam, lekker zacht en zeer comfortabel. Wol zit boordevol waardevolle eigenschappen, voor het hele gezin.

Wol heeft bovendien een heilzame werking. Geeft warmte bij spierproblemen en zorgt voor een goede nachtrust. Wol geeft namelijk een natuurlijke warmte af waardoor je rustig en ontspannen in slaap valt. Hoe fijn klinkt dat!? 

 

Wollen plaids voor binnen en buiten

Een wollen plaid is een echte eye-catcher voor je interieur. Het geeft warmte en sfeer aan je interieur. Wollen plaids en vachten doen het ook buiten heel goed. Bijvoorbeeld wanneer het tijdens een heerlijke zomeravond afkoelt en je graag nog een poosje buiten wilt blijven zitten. Pak een wollen plaid en wikkel die lekker om je heen, heerlijk! Een wollen pleid geeft direct wamte en geborgenheid. 

Ik ga op vakantie en neem mee... wollen plaids!

Wollen plaids kun je perfect meenemen op vakantie. Of je nou naar het zonnige zuiden gaat of naar de sneeuw, wollen plaids zijn altijd een goed idee! Een wollen plaid is fijn om mee te nemen naar het strand, perfect te gebruiken als picknickkleed en heerlijk om onder te liggen wanneer je een dutje wilt gaan doen in een lekkere luie stoel of in de auto tijdens de lange autoreis naar je vakantiebestemming. 

Lees hier waarom je wol perfect in de zomer kunt gebruiken.

Openingstijden

Let op: wij verkopen onze producten vanaf heden niet meer online.

U kunt onze winkel bezoeken op afspraak of tijdens onderstaande openingstijden:

Vrijdag 19 april
11:00 tot 14:00u

Zondag 28 april
12:00u tot 16:00u

meer openingstijden...


 

Instagram

Volg ons ook op Instagram en blijf op de hoogte van onze acties, huidige collectie en reguliere openingstijden. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Vanaf heden zijn de deuren van onze webshop gesloten. Uiteraard blijven jullie van harte welkom in onze fysieke winkel waar we jullie blijven voorzien van mooie wollen producten en advies.

© 2016 - 2024 De Wildakker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel