Kraamcadeaus voor winterbaby's

Artikel 7 van 13

Hip hip hooray... er is een baby geboren in je omgeving. Je wilt er heel graag naartoe maar hebt nog geen idee wat voor een kraamcadeau je wilt geven. We hebben een aantal originele winterse kraamcadeaus voor je geselecteerd waar kersverse ouders en baby's oprecht blij van worden. Je wilt natuurlijk het liefst iets geven waar ze echt iets aan hebben. Check deze kraamcadeaus vol warmte en liefde voor winterbaby's.

Kraam cadeau lamsvacht.jpg

Origineel kraamcadeau kopen

Vaak komen we op hetzelfde kraamcadeau uit, maar het is natuurlijk veel leuker om eens iets heel anders te geven dan een rompertje of een kledingset? Kies voor een origineel kraamcadeau. Wat dacht je van een vilten slinger of mobiel om de babykamer mee te pimpenwollen kindermutsjes en wanten of kies, wanneer het ietsje meer mag zijn, voor een schapenvacht inlegger voor de kinderwagen of maxi cosi. Dat geeft de baby een gevoel van warmte, veiligheid en geborgenheid. 

Klippan ecowol ledikant deken Velvet.jpg

Kraammand met cadeautjes samenstellen 

Wil je niet één, niet twee, niet drie, maar veel meer kraamcadeaus geven aan de baby en ouders? Stel een kraammand met allemaal verschillende cadeautjes samen om bijvoorbeeld de baby-uitzetlijst af te vinken. Daarbij kun je denken aan: zuivere lanoline (tijdelijk uitverkocht) om geïrriteerde babybilletjes (en (tepel)kloven) te verzorgen of een paar lekkere warme babyslofjes voor de wintermaanden. Superleuk om te geven, maar nog veel leuker om te krijgen.

Laat ouders elke dag een cadeautje uitpakken uit de mand, zo genieten ze langer van je originele samengestelde kraamcadeau. Koop een mooie mand die ze ook kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld het bewaren van felicitatiekaarten, de eerste kleertjes die de baby aan heeft gehad of andere spulletjes voor de baby. Zo wordt de mand optimaal benut en denken ze nog vaak terug aan je originele samengestelde kraammand. 

Vergeet ouders, broertjes en zusjes ook niet te verwennen

Zijn er al kindjes binnen het gezin waarin de baby geboren is? Vergeet niet een kleinigheidje mee te nemen voor broertjes en zusjes. Uiteraard mogen ouders ook in het zonnetje gezet worden met een leuk aardigheidje in de kraamweek. Het hoeft echt niet heel duur te zijn, het gebaar alleen al is groots. We hebben diverse leuke cadeaus tot 10 euro om ieder een groot plezier mee te doen. Geven is genieten!

>> Bekijk hier originele kraamcadeau's voor baby's <<

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Openingstijden

Let op: wij verkopen onze producten vanaf heden niet meer online.

U kunt onze winkel bezoeken op afspraak of tijdens onderstaande openingstijden:

Vrijdag 19 april
11:00 tot 14:00u

Zondag 28 april
12:00u tot 16:00u

meer openingstijden...


 

Instagram

Volg ons ook op Instagram en blijf op de hoogte van onze acties, huidige collectie en reguliere openingstijden. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Vanaf heden zijn de deuren van onze webshop gesloten. Uiteraard blijven jullie van harte welkom in onze fysieke winkel waar we jullie blijven voorzien van mooie wollen producten en advies.

© 2016 - 2024 De Wildakker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel