Plaids en kinderdekens van Klippan

Artikel 4 van 13

Let’s meet Klippan. Dit prachtige label biedt plaids en kinderdekens gemaakt van verschillende natuurlijke samenstellingen, zoals lamswol, eco lamswol en merino wol. Deze mooie plaids en kinderdekens zijn een must om te hebben en zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. We vertellen je alles over de plaids en kinderdekens van Klippan

Klippan ecowol.jpg

Wollen plaids

Een wollen plaid is ideaal om in de winter onder te kruipen, maar ook tijdens de zomer is een wollen plaid heerlijk. De plaids van Klippan hebben allemaal een prachtig ingeweven motief waardoor deze een echte eye-catcher zijn voor je interieur. Een wollen plaid geeft je warmte, geborgenheid en het ziet er ook nog eens fraai uit.

Duurzame kinderdekens

Baby’s en kleine kinderen liggen de eerste maanden veel te slapen in hun bedje. Een fijne en comfortabele deken is dan natuurlijk heel belangrijk. Klippan duurzame kinderdekens bieden warmte, zijn lekker zacht, comfortabel en het staat ook nog eens tof in de baby- en kinderkamer. 

Neem bijvoorbeeld de wollen wiegdeken Wave (momenteel helaas niet op voorraad wel als plaid verkrijgbaar) gemaakt van 50% lamswol en 50% hergebruikte wol. De hergebruikte wol is de restwol van het productieproces. Deze restjes worden verzameld en opnieuw geblend, waardoor er een bruin draad ontstaat en wordt verweven met nieuw wol tot een prachtig wiegdeken.
Klippan wiegdeken van gerecycelde wol.jpg

De ledikant- en wiegdekens zijn superschattig en verkrijgbaar prachtige kleuren. Deze dekens houden je kindje lekker op temperatuur, zijn heerlijk zacht, hypoallergeen, ventilerend en bovendien comfortabel. De wollen ledikant- en wiegdekens van Klippan zijn gemaakt van 100% eco lamswol. Bovendien zijn ze niet gebleekt en er is geen gebruik gemaakt van pesticide en/of andere toevoegingen. Wel zo fijn! 

Klippan wollen wiegdeken schaap-Bää.jpg

Voordelen plaids en kinderdekens

Ben je al enthousiast geworden? We hebben al enkele voordelen genoemd, maar er zijn nog meer voordelen te benoemen over de Klippan wollen plaids en kinderdekens. 

  • De dekens zijn heerlijk zacht, hypoallergeen, ventilerend en erg comfortabel.

  • Wol bevat van nature lanoline waardoor het een water- en vuilafstotende werking heeft.

  • Bovendien heeft wol een dubbele werking: wol biedt warmte wanneer het koud is en wol voelt koel wanneer het warm is, zonder transpiratie.

  • De wol is niet gebleekt en er is geen gebruik gemaakt van pesticide en/of andere toevoegingen.

  • Het is gemaakt van duurzaam en natuurlijk materiaal, bovendien kun je de deken altijd en overal gebruiken.

  • Ze zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, waardoor deze perfect past bij jouw interieur of baby-/kinderkamer.

Deken van Klippan als kraamcadeau

Vind je het lastig om een mooi kraamcadeau te bedenken of te vragen? Geef of vraag een ledikant- of wiegdeken van Klippan! Een prachtig en duurzaam cadeau waar je ontzettend veel plezier van beleeft. Bovendien worden baby’s en kinderen hier ook superblij van. Word je kindje groter, dan is de ledikant- en wiegdeken perfect te gebruiken om lekker onder te liggen op de bank of om lekker op te spelen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Openingstijden

Let op: wij verkopen onze producten vanaf heden niet meer online.

U kunt onze winkel bezoeken op afspraak of tijdens onderstaande openingstijden:

Vrijdag 29 maart
11:00u tot 15:00u

Deze dag is onze jaarlijkse paasei actie. Bij iedere aankoop mag je dan grabbelen naar korting!

Vrijdag 5 april
11:00u tot 14:00u

Zaterdag 6 april
12:00u tot 15:00u

meer openingstijden...


 

Instagram

Volg ons ook op Instagram en blijf op de hoogte van onze acties, huidige collectie en reguliere openingstijden. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Vanaf heden zijn de deuren van onze webshop gesloten. Uiteraard blijven jullie van harte welkom in onze fysieke winkel waar we jullie blijven voorzien van mooie wollen producten en advies.

© 2016 - 2024 De Wildakker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel