Maak kennis met de wollen truien van Roosenstein Wolke

Artikel 6 van 13

Nu het buiten weer een stuk frisser en guurder wordt, is het dragen van een lekkere wollen trui in het najaar absoluut een must. We hebben al een prachtig assortiment warme wollen truien in onze shop en daar mogen we de wollen truien van Roosenstein Wolke aan toevoegen. Daar zijn we ontzettend blij mee en is een warme aanvulling voor ons assortiment. Maak kennis met de wollen truien van Roosenstein Wolke, de authentieke visserstruien geschikt voor dames en heren!

Warm, comfortabel en duurzaam

Deze prachtige duurzame truien zijn gemaakt van 100% wol. Een product dat eigenlijk bij iedereen in de kast moet hangen om warm en comfortabel het najaar tegemoet te gaan. Roosenstein Wolke heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en daar kunnen wij alleen maar achterstaan. Ze vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat de productie zo dicht bij mogelijk gebeurt en dat ook de producten gemaakt zijn van duurzame materialen, zodat ze slijtvast zijn en jarenlang meegaan. 

 

Al sinds 1886

Roosenstein Wolke maakt sinds 1886 producten van hoogwaardige kwaliteit. Johannes Hildebrandus Roosenstein is de grondlegger van het succes en begon met het maken van een prachtige duurzame zeilpet: De Rooscap. Nog altijd is het merk met de nautische invloeden een begrip bij schippers, vaarlieden en watersporters. Nadat Johannes de kneepjes van het vak doorgaf aan de volgende generatie, ontstonden er al snel ideeën voor uitbreiding van nieuwe producten, zoals de zeemansmuts en de truien. Tot op de dag van vandaag worden er prachtige tijdloze producten van hoge kwaliteit geproduceerd op een duurzame en eerlijke manier. 

Voordelen van de producten van Roosenstein Wolke

Zoals je leest, zijn wij fan van de producten van Roosenstein Wolke. Maar uiteraard willen we ook jullie laten kennismaken met dit mooie merk en daarom sommen we de voordelen van de producten van Roosenstein Wolke nog even voor je op. 

  • Het is een duurzaam Nederlands merk met jarenlange ervaring.
  • Ze maken gebruik van hoogwaardige kwaliteit wol.
  • Er wordt wol gebruikt met de zachtheid van Merino wol, maar met de sterkte van scheerwol. 
  • Hierdoor blijven truien vrij van pilling, is de trui slijtvast en kan deze zelfs tegen zeewater zonder in te leveren op draagcomfort.
  • De producten zitten heerlijk warm en hebben een perfecte pasvorm. 
  • Jarenlang te dragen door het tijdloze uiterlijk. 

Neem gerust contact met ons op

Heb je vragen over Roosenstein Wolke of wil je advies over een van onze producten in de shop? Neem gerust contact met ons op. We denken graag mee voor een passend advies, het juiste product of een mooi cadeau. We houden jullie ook graag op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuwe producten via Facebook en Instagram. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwtjes, acties en ontwikkelingen.

Openingstijden

Let op: wij verkopen onze producten vanaf heden niet meer online.

U kunt onze winkel bezoeken op afspraak of tijdens onderstaande openingstijden:

Vrijdag 19 april
11:00 tot 14:00u

Zondag 28 april
12:00u tot 16:00u

meer openingstijden...


 

Instagram

Volg ons ook op Instagram en blijf op de hoogte van onze acties, huidige collectie en reguliere openingstijden. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Vanaf heden zijn de deuren van onze webshop gesloten. Uiteraard blijven jullie van harte welkom in onze fysieke winkel waar we jullie blijven voorzien van mooie wollen producten en advies.

© 2016 - 2024 De Wildakker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel