Wollen producten van Ivanhoe of Sweden

Artikel 9 van 13

We mogen weer een prachtig nieuw label introduceren in onze winkel en webshop: Ivanhoe of Sweden. Dit toffe label produceert functionele en milieuvriendelijke outdoor- en vrijetijdskleding. Ben jij ook gek op comfortabele en duurzame outdoor- en vrijetijdskleding? Lees en laat je inspireren door de introductie nieuwe producten van Ivanhoe of Sweden.

Familiebedrijf

Ivanhoe of Sweden is een familiebedrijf dat is opgericht in 1946 door Martin Göthager. Inmiddels wordt het bedrijf door de derde generatie voortgezet, mede doordat ze de kennis van wol en breien van generatie op generatie hebben doorgegeven. Ze hebben een eigen productiefabriek in Gällstad en partnerfabrieken in andere delen van Europa. Ze vinden het belangrijk om duurzame en natuurlijke producten te produceren en hebben in de jaren een behoorlijk klantenbestand opgebouwd. En wij begrijpen het maar al te goed. De producten van dit concept zijn het hele jaar door verkrijgbaar en zelfs draagbaar. Een waardevolle aanvulling voor onze winkel en webshop.

Gekookte wol

Heb je wel eens van gekookte wol gehoord? De collectie van Ivanhoe of Sweden bestaat voornamelijk uit kleding gemaakt van gekookte wol. Gekookte wol is gebreide wol dat bewust vervilt is door het te wassen. De wol wordt hierdoor compacter en beter bestand tegen weer en wind. Een deel kleding is gevoerd met de duurzame stof Tencel, ook wel Loycell genoemd. Deze stof is milieuvriendelijk en gemaakt van houtpulp van eucalyptusbomen. Het voordeel van Tencel is dat het beter absorbeert dan katoen, zachter is dan zijde en koeler aanvoelt dan linnen. De producten van Tencel zijn dus uitermate geschikt om te dragen op zowel warme als koude dagen.

Perfect voor outdoor activiteiten

Door de absorberende eigenschappen is de Ivanhoe kleding dus perfect te dragen bij outdoor activiteiten. Of je nu een wandeling met je hond of een flinke wandeltocht door de natuur gaat maken, een actieve fietstocht door de bossen op de planning hebt of gewoon wanneer je graag comfortabele kleding draagt voor alledaagse activiteiten … de producten van Ivanhoe of Sweden draag je altijd met veel comfort en plezier.

Voordelen van de producten van Ivanhoe of Sweden?

De productlijn van Ivanhoe of Sweden is een aanrader voor zomer en winter. We sommen de voordelen nog even voor je op.

  • Kleding draagt comfortabel door de heerlijke zachte stoffen en absorberende eigenschappen.

  • Het is gemaakt van natuurlijke en duurzaam materialen. De producten gaan lang mee en zijn met oog voor milieu geproduceerd.

  • Wol is vanwege de verwarmende en verkoelende eigenschappen het hele jaar door te dragen.

  • Vanwege het tijdloze ontwerp, is de kleding jaar in, jaar uit te dragen.

  • Verkrijgbaar voor het hele gezin. 

  • Je kunt de producten gemakkelijk wassen in een wolwasprogramma op 30 graden.

Producten en uitbreiding komen eraan!

Vanaf heden zijn de producten in onze winkel en webshop verkrijgbaar. In het najaar gaan we de collectie van Ivanhoe of Sweden flink uitbreiden en daar zijn we trots op! We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en uitbreiding via Facebook en Instagram. Of Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwtjes, acties en ontwikkelingen.

Openingstijden

Let op: wij verkopen onze producten vanaf heden niet meer online.

U kunt onze winkel bezoeken op afspraak of tijdens onderstaande openingstijden:

Vrijdag 19 april
11:00 tot 14:00u

Zondag 28 april
12:00u tot 16:00u

meer openingstijden...


 

Instagram

Volg ons ook op Instagram en blijf op de hoogte van onze acties, huidige collectie en reguliere openingstijden. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Vanaf heden zijn de deuren van onze webshop gesloten. Uiteraard blijven jullie van harte welkom in onze fysieke winkel waar we jullie blijven voorzien van mooie wollen producten en advies.

© 2016 - 2024 De Wildakker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel