Liefde voor wol en Nederlands wild 

In 2015 hebben mijn man en ik het stadse leven van Hoorn verruild voor het landleven in Apeldoorn. Tot op heden bevalt het wonen op onze boerderij bijzonder goed. Wij houden zelf dieren op de boerderij waaronder schapen, Schoonebeekers om precies te zijn. Dit zijn Drentse heideschapen die dicht bij de natuur staan. Naast onze schapen hebben wij ook twee alpaca's. De schapen en alpaca's brengen veel wol met zich mee, deze verwerken wij zelf op onze boerderij.

Mijn liefde voor wol was er vrij snel nadat ik de vele eigenschappen van wol had leren kennen. Wol bevat van nature unieke en heilzame eigenschappen. Mijn liefde voor wol kreeg nog meer vorm nadat ik in aanraking was gekomen met het vilten van wol. Bijzonder leuk om te doen!

Mijn man is al jarenlang wildbeheerder in Nederland en zijn liefde voor wild heb ik volledig overgenomen. Hij heeft mij een kijkje in het leven als wildbeheerder gegeven en als snel begreep ik zijn passie en liefde voor het wild en de noodzaak die het beheren van het wild met zich meebrengt.

Onze passies wol en wild hebben wij samengevoegd en zo is ons bedrijf De Wildakker geboren. Ons doel is om mensen te inspireren en informeren over alles wat met wol en wild te maken heeft. De producten in onze uitgebreide webshop zijn met zorg geselecteerd en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit wol. Daarnaast hebben wij wild preparaten, geweien en zelfs vlees van Nederlands wild in ons assortiment. Neem gerust een kijkje in onze webshop en proef de sfeer van onze passie, De Wildakker.

Wij zijn iedere laatste zondag van de maand open van 12.00 - 16.00 uur. Check onze agenda voor extra open dagen.

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Dat kan via onze nieuwsbrief, onze Facebook pagina en via Instagram.

Openingstijden

Let op: wij verkopen onze producten vanaf heden niet meer online.

U kunt onze winkel bezoeken op afspraak of tijdens onderstaande openingstijden:

Zondag 26 mei
12:00u tot 16:00u

Vrijdag 31 mei
11:00u tot 14:00u

meer openingstijden...


 

Instagram

Volg ons ook op Instagram en blijf op de hoogte van onze acties, huidige collectie en reguliere openingstijden. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Vanaf heden zijn de deuren van onze webshop gesloten. Uiteraard blijven jullie van harte welkom in onze fysieke winkel waar we jullie blijven voorzien van mooie wollen producten en advies.

© 2016 - 2024 De Wildakker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel