Wil u een artikel retourneren? Laat dit dan bij voorkeur per e-mail via info@dewildakker.nl aan ons weten. Geef in deze mail aan om welk ordernummer en om welk artikel het gaat.

Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging en een verzendlabel (via MyParcel) dat u kunt gebruiken voor het retourneren. Hiermee kunt u het pakket verzenden bij een PostNL locatie in uw buurt. De kosten van het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Let op, de kosten voor het retourneren vanuit het buitenland bedragen fors hoger dan de kosten van de heenzending. 

U heeft 14 dagen de tijd om aan te geven dat u het artikel wenst te retourneren. Na uw aanvraag heeft u nog eens 14 dagen de tijd om het artikel retour te sturen. Zodra wij uw retour in goede orde hebben ontvangen sturen wij u binnen enkele dagen een bevestiging en zullen het bedrag van het geretourneerde artikel aan u restitueren. In goede orde betekent uiteraard ongedragen en inclusief alle labels aan het product.

Voor het omruilen van een artikel dient u een nieuwe bestelling te plaatsen in de webshop.

U hoeft niet aan te geven waarom u het artikel wilt retourneren. Echter stellen wij het zeer op prijs wanneer u de reden van uw retour wilt toelichten. 

Evntueel kunt u voor retourzendingen hier het herroepingsformulier downloaden en deze bijvoegen bij uw retourzending.

Heeft u nog vragen over dit retourproces neemt u dan contact met ons op via info@dewildakker.nl.

Openingstijden

Let op: wij verkopen onze producten vanaf heden niet meer online.

U kunt onze winkel bezoeken op afspraak of tijdens onderstaande openingstijden:

Maandag 24 juni
​11:00u tot 14:00u

Zondag 30 juni 
11:00u tot 14:00u 

meer openingstijden...


 

Instagram

Volg ons ook op Instagram en blijf op de hoogte van onze acties, huidige collectie en reguliere openingstijden. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Vanaf heden zijn de deuren van onze webshop gesloten. Uiteraard blijven jullie van harte welkom in onze fysieke winkel waar we jullie blijven voorzien van mooie wollen producten en advies.

© 2016 - 2024 De Wildakker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel