Advies wolwas:

Was wol zo min mogelijk en altijd op een wolwasprogramma met wolwasmiddel op 30 graden. Tegenwoordig hebben veel wasmachines ook een speciale 30/40 graden wolwasprogramma. Check altijd het waslabel van jouw wollen item op welke temperatuur het gewassen kan worden. Sommige wollen items zijn voorbehandeld en kunnen daarom tot 40 graden gewassen worden. Je kunt wol uiteraard ook goed luchten in de buitenlucht

Let op: Heb je twijfels over het wolwasprogramma van jouw wasmachine? Bijvoorbeeld wanneer jouw wasmachine wat ouder is. Zorg dan dat de centrifuge niet hoger staat dan 800 toeren en doe er geen kleding gemaakt van andere materialen bij. Was wol alleen met wollen items. Let ook op met ritsen om beschadigingen te voorkomen. 

Soms is de wol nog erg nat en zwaar. Droog deze dan liggend om te voorkomen dat deze gaat vervormen. Liggend drogen kan bijvoorbeeld op bed bovenop een handdoek. Bij twijfel altijd liggend laten drogen. Is de wol nog extreem nat. Dan kun je de wol voorzichtig oprollen in een handdoek en zachtjes het vocht eruit knijpen. 

Wassen van wol is altijd op eigen risico. 

 

Openingstijden

Let op: wij verkopen onze producten vanaf heden niet meer online.

U kunt onze winkel bezoeken op afspraak of tijdens onderstaande openingstijden:

Vrijdag 19 april
11:00 tot 14:00u

Zondag 28 april
12:00u tot 16:00u

meer openingstijden...


 

Instagram

Volg ons ook op Instagram en blijf op de hoogte van onze acties, huidige collectie en reguliere openingstijden. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Vanaf heden zijn de deuren van onze webshop gesloten. Uiteraard blijven jullie van harte welkom in onze fysieke winkel waar we jullie blijven voorzien van mooie wollen producten en advies.

© 2016 - 2024 De Wildakker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel