Geen koude handen meer met handwarmers

Artikel 3 van 13

We kunnen weer merken dat de ochtenden en avonden fris aanvoelen. Heb jij (of je kind(eren)) vaak last van koude handen? Dat is vervelend, want als je koude handen hebt, krijgt je hele lichaam het koud en warm je niet snel meer op. Geef koude handen geen kans met de wollen handwarmers uit ons assortiment. Ben jij al klaar voor de winter?

Ideaal voor het buitenleven

Gelukkig zijn we ook in het najaar en in de winter veel buiten te vinden. We trekken gezellig met het hele gezin eropuit voor een wandeling in het bos of de hei, gaan lekker uitwaaien aan het strand of samen een flink stuk fietsen. Wat je ook gaat doen, frisse lucht doet altijd goed! Maar je wilt dit allemaal wel zonder koude handen beleven, zodat je optimaal kunt blijven genieten. Handwarmers, ook wel polswarmers genoemd, zijn daarom dus ideaal voor het buitenleven.

Ventileren in klaslokalen en op kantoor

Niet alleen wanneer we buiten zijn, zijn handwarmers prettig, ook binnen in klaslokalen en op kantoren is het dragen van handwarmers geen gek idee. Tegenwoordig moeten klaslokalen en kantoren goed ventileren tijdens Corona, dus ramen en deuren staan vaak open. Met als gevolg dat je handen snel koud aanvoelen. Schrijven en typen werkt niet prettig met koude handen, waardoor motivatie uiteindelijk wegzakt. Maar dit kan anders! De handwarmers uit ons assortiment kun je namelijk perfect gebruiken wanneer je aan het werk bent in de boeken of op de laptop. Bovendien zijn handwarmers ideaal om een appje te versturen of om een foto met je mobieltje te maken. Voor fotografen, marktkooplui en straatmuzikanten het perfecte item om de winterse kou te trotseren.

Maak het thuiswerken lekker warm

Nu we allemaal steeds meer thuis moeten werken, moeten we ook een fijn plekje creëren in huis waar je comfortabel kunt zitten. Wil je niet elke dag de verwarming op standje tropisch zetten? Dat is begrijpelijk! Draag lekkere warme wollen kleding en draag handwarmers om te voorkomen dat je koude handen krijgt. Maak het jezelf comfortabel, want dat maakt het thuiswerken nog aangenamer en warmer. Bovendien ben je veel productiever wanneer je er lekker warmpjes bij zit.  

TIP: Heb je ook vaak last van koude voeten? Bekijk hier wat je eraan kunt doen!

Vingerwanten

Wil je niet alleen je handen, maar ook je vingers lekker warm houden? Dan bieden vingerwanten een uitkomst! De vingerwanten van Shakaloha zijn gevoerd met fleece en gemaakt van merinowol. Door de handige flap, die je gemakkelijk met een lusje aan een knoopje kunt vastzetten, komen je handen gedeeltelijk vrij, maar blijven ze toch lekker warm. Ze zijn verkrijgbaar voor dames en heren.

Handwarmers zijn een winterse musthave

Kortom, de handwarmers zijn een absolute must voor het najaar en de winter. Sinds kort hebben we ook handwarmers voor kinderen in ons assortiment. Ideaal voor het buitenspelen, tijdens het fietsen of wandelen en perfect wanneer er gewerkt moet worden in de kou. Of je nu binnen of buiten bent, ze zorgen altijd voor een warm gevoel!

>>> Bekijk hier nog meer warme winterse producten <<<

 

Openingstijden

Let op: wij verkopen onze producten vanaf heden niet meer online.

U kunt onze winkel bezoeken op afspraak of tijdens onderstaande openingstijden:

Vrijdag 19 april
11:00 tot 14:00u

Zondag 28 april
12:00u tot 16:00u

meer openingstijden...


 

Instagram

Volg ons ook op Instagram en blijf op de hoogte van onze acties, huidige collectie en reguliere openingstijden. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Vanaf heden zijn de deuren van onze webshop gesloten. Uiteraard blijven jullie van harte welkom in onze fysieke winkel waar we jullie blijven voorzien van mooie wollen producten en advies.

© 2016 - 2024 De Wildakker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel